torstai 29. joulukuuta 2011

Colors of the rainbow

Elikkäs eilen käväsin tsekkaa noi joulu alet. Ensin olin siinä Saran kanssa kiva oli pitkästä aikaa päästä kertomaan kaikki asiat kun ei nyt vähää aikaa olla nähty, törmättii siinä sit Akii ja juteltii senkaa hetki ja lähettii pyörii kauppoi ympäri. Kahlattii kans pari kirpparii läpi ite en kyl oikee kirppari ihmisii oo mut kivoi juttui Sara sielt löys ja kuitenkii aika halval. No sit Sara lähti kotii ni miä menin kirjastoo reippaana uusii äikänpäättötyö kirjat. Sit menin takasin alennusmyynteihin mut mukan oli nyt Anniina, sielt sit mukaa tarttu Jet Setin kello mul niit kyl koton jo ennestää kaks oli mut eihän se nyt haittaa jos lisää ostaa :D , sit löysin kans korkeevyötäröiset farkut ja topin.


Tänää vuorostaa chillasin Mersunkaa niil juteltii kaikkee mahollist ja vietettii tee hetkee plus et katottii jotaa ihme pelastus sarjaa? No siit sit vähän ajan pääst päätettii kävästä kaupungis pyöriis ja kattelees oisko siel ketää tuttuu.

Kotii ku tulin kävin äitinkaa prismas ja näin Mimiikii siel ja sovittii et huomen vois olla maiseman vaihto eli se ois sit Kouvolaa vähä shopping. Ei mulla täs nyt muuta että huomiseen moromoro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti