lauantai 16. maaliskuuta 2013

Daylight

Silloin vielä kun kameran muistikortti toimi ni hiitolomalla oli ihania ilmoja ottelin sit vähä kuvii. Oottelen kans sitä et tulee lämpimämpää ja nahkatakkikelit.

Mul on nyt kirjottaminen jääny taas ku kameran muistikortti meni rikki ja en oo ehtin hommata siihen uutta ni kuvii en oo saanu otettuu ja postaukset on aika tylsii ilman mitää kuvii. Kirjottelen heti sit ku saan sen kortin. 
Täs näkyy vähä nää mun uudet pidennykset jotka on jo oikeestaa mun oman tukan väriset ja oon paljo tyytyväisempi näihin, pysyn jopa paremmas kunnos ku entiset.

Nyt on taas alkani ihana arki ja ollaa Mirankaa alettu miettii et pitäiskö nyt saaha itteää vähäsen kesäkuntoo? Lomakii meni siin et syötii aikapaljo herkkui ja varmaan kilojaki tuli jonkuu verran lisää.. shiit. Meis molemmis on se et ollaa vaa niin laiskoi ja saamattomii et aina aatellaa: no mitäs jos vai huomen menis lenkille , ja yleensä se sit jäikii siihe et ei tullu käytyy viikon aikan ollenkaa. Nyt ollaa jonkii verran alettu kattoo mitä syyää ja laskee kaloreit mitä tulee syötyy. Ladattii molemmat puhelimeekii sellain ohjelma ku sport tracker joka laskee monta kilometrii kävelet, juokset, pyöräilet tai vaikka uit päivän aikan ja missä ajas. Laskee myös paljo kaloreit lähtee. Ollaa fiksuina käytetty tot koulus keittiötunneil ku siel tulee käveltyy aikapaljo päivän aikan, harmi et se ei näytä kilometrei ku ei perjaattees liikuta ku pelkästää yhes rakennukses ni tää ohjelma ei vissii sit tunnista sitä mut kalorit se laskee. Torstaina polin kotona kuntopyörää ja tein vähä vatsoi ja selkii. Kyl kai tää pikkuhiljaa täst lähtee pitää vaa saaha kunnon motivaatio tähän ja jättää herkkui vähemmälle. 

Tänää en oo suunnitellu sen ihmeempii meen varmaa käymää jossaa mut en pysty olee kauaa ku aamul sit reippaana jäähallin kahvioo töihin. Nyt alan laittautuu et ei mul tän ihmeempii ollu, nää on sit jotaa puhelimel otettui kuvii ku ei sitä muistikorttii oo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti