tiistai 5. maaliskuuta 2013

Viikonloppu

Viikonloppu ei ollu oikeestaa mitenkää erikoinen auton hakemisen jälkeen käytiin äitinkanssa Porvoon Rossossa syämässä koska se oli matkanvarrella eikä mitään heseruoaa tehnyt mieli, ja illemmalla kun pääsin kotiin lähdin melkeinpä heti bussille ja siitä kaverille istumaan iltaa porukalla.
Lauantaiaamuna oli niin ihanan aurinkoinen ja hyvä ilma joten päätettiin äitinkanssa lähteä uuperin laskettelemaan pitkästä aikaa. Hyvinhän se suju vaikka viimeks vuosi sitten olin viimeksi ollut laskettelemassa. Myöhemmin iltapäivällä ilma alko jo vähä viilentyy ja kylmäki alko tulla joten lähettiikii sit kotii laittamaa ruokaa.


Illalla vietettiin taas aikaa porukassa korttii pelates, musiikkii kuunnelles ja jutelles. Myöhemmin lähinkii sit Nicon Nean Tanjan ja Fatunkaa hetkes ajelee.
Sunnuntai vietettii ihanan pikku Niilon ristiäisis. Ihanas paikas nää juhlat oli ja muutenkii tosi kivaa oli ja sai viel pitää mekkookii pitkäst aikaa.


Tänää olikii erikoinen päivä olin Tiian tallilla käymässä ja Mira opetti minuu ratsastamaa ponil. Olihan se aika jännittävää alus mut kyl se siit sit. Eipä mulla nyt oikeestaa muuta huomen taas opetuskeittiöö ja opiskelee luonasruokienvalmistust moimoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti