perjantai 27. huhtikuuta 2012

Tämä viikko

Heipsun, viikko on taas vierähtän nopeest ja nyt lyhyest siit.
Maanantain chillattii Eetul ensin ja sit lähettii Karhulaa moikkaa ihmisii.
Tiistain menin kaupunkii Aliinan ja Marlankaa nähtii myös Poju, koska Pasaatin toril oli joku suomikiekko-kiertue, kävästii pikasee kattoos millast siel oli. Kuitenkii se oli sellast lätkä meininkii ni ei sit sen kummemmin jääty ihmettelee kauemmaks aikaa. No siitä sit ku kotiipäin menin ni kappas vain oletin äitin olevan koton mut eii eikä mul tietyst avaimii ollu 
LOISTAVAA! no en sit kuitenkaa hirveen kauaa joutun oottelee ku äiti jo tulikii lenkilt kotia.
Keskiviikkon oli niin ihana ilma et harmitti olla koulus ku ei päässy ulos, yritettii kyl opon opettajalle vihjata et voitais pitää tunti ulkon mut eipä se sit oikee asiast innostun ni sisäl sit taas istuttii. Kotii ku pääsin ni siivoilin huoneen äitil pikasest ja sen jälkee tulin tähän iskälle. Illemmal otin skopan ja lähin ajelee ja menin sit Mimille pitää hetkeks seuraa. 
Torstain Eetu tuli illal käymää ku oli saannu korjailtuu mopoo. Käytii sit senkaa pienel ilta kävelyl ku iltaa kohti aurinko alkokii paistaa vaik päiväl sato ja oli huono keli.

Nyt tänää vietettii Eetunkaa koti-iltaa täs meil ja tehtii tortilloi.
Huomen taas Kouvolaa eli aamul tiedos aikanen herätys et ehtii siihen 10.25 lähtevää junaa. 
Nyt lähen tästä suihkuun ja laittamaa huomisii vaatteit valmiiks , kiitos heihei<3
Hei kysyn viel mitä mieltä ootte täst fonttist? et pidänkö sen sellasen suuren ku ennenkii vai jätänkö tälläseks pieneks kumpaa on kivempi lukee? ainii ja aina saa ehdottaa postausideot tai muuta mitä tulee mielee ja kommenttiikii laittakaa auttaa minuu pitämää tät blogii mielenkiintosen lukee kiitos jos vastaat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti