lauantai 21. tammikuuta 2012

Tik tok i am the clock

Ääh taas on aika menny niin nopeest ja en oo kirjotellu oikeestaa mitää.
Keskiviikkon tulin taas tähän isille ja oon nyt maanantaihin asti tääl sit taas takas äitille.
Torstai meni oikeestaa vaa siin äidinkielen suullisen esitelmän tekemises, ja yhtä kiinnostavaahan se oli ku päättötyön tekeminen.
Perjantain kävelin koulust Mersulle ja venasin siel sit dösää ku päästii niin ajois ja koulus oli niin masentavaa. Juteltii Mersunkaa sit pikasee kaikki tärkeimmät asiat mitä oli tapahtun ja tällee, mut sit olikii jo aika kävellä dösärille. Ilta olikii sit perus chillaamist koton telkkarii katelles ja koneel dataamist ku ei oikee jaksan liikkuu minnekkää tai tehä mitää kummempaa.
Tänääkii on ollu vaa tälläin kotipäivä. Aamul kattelin innoissaa kaikkii mahollisii kokkiohjelmii, ku olis tarkotus ysin jälkee hakee merikouluun laivakokiks.Olis niin kiva päässä kokkaa jotaa hienoi annoksii laivalle, tietyst siin on omat huonot puoletkii esim. joutuu olee vaikka uudenvuoden töissä tai joulun. Mut oisin kyl niin omistautun siihe työhön ni ei se hirveest haittais.
Heheh löysin pari kuvaa mitkä on otettu laivalt viimevuon ni oli pakko lisää ku siit laivakokki jutustkii selitin tos äsken ni aiheeseehan nää liittyyy. :DD
Miks en vaa välil ymmärrä näit kuviii? :DD
 Tänää on tuntun et toi flunssa pukkais päälle ku ollu koko päivän vähä väsynny ja heikko olo, toivottavast ei nyt kuume nousis tai mitää muutakaa.


                                                   Anteeks "hehkeyteni" näis kuvis!
Mutta meen täst nyt tonne olkkarii ku meille tuli käymää vähä vierait. Heissan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti