sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Helsinki- Tukholma, Tukholma-Helsinki

Nyt on vihdoin kotiuduttu, saatu purattuu matkatavarat ja laitettuu kaikki järjestyksee.
Matka meni tosi mukavast ja kivaa oli. Pääs taas pitkäst aikaa laivalle.
Perjantaina lähettii jossaa kahen aikoihin ajamaa Helsinkiin. Laivaa sai jo nousta puol neljän jälkeen eli heti ku oltii saatu kaikki tarvittavat kortit ja näin ni päästiikii sit suoraa laivaa. Vaihettii sit nopeest vaatteet ja lähettii syömää. Harmi vaa ku en ottan koskaa ruokailuu kameraa mukaa ni en saannu niist ruoist kuvii. 
Ruokailun jälkee mentii taas hyttii ja laitoin itteäni vähä ja sit takasin alas. Päästii samal kattomaa Suomen pelii joka tuli sen "kävelykadun" päästä isolt valkokankaalt, harmi vaa et peli päättykii sit Suomelle tappioo.
Lauantain herättelin Eetun ja Nooran siin puol seittemän aikoihin ku ite olin jo pirtee. Kiva oli kattoo ku molemmat on ihan unisii ja valittaa et on lauantai miks herätit jo nyt :DD
Siin sit heräilyn jälkee mentii aamiaiselle ja vähän ajan pääst oltiikii jo Ruotsis. 
Mentii sit metrol (kai sitä voi sanoo metroks vaik siel sanotaa tunnelbana? ) keskustaa. Kierreltii siin aikamme ja käytii mäkkäris syömäs. 
Illemmal taas pyörittii siel laival ja shoppailtii Eetulle hajuvettä ja miä vaa tuoksuttelin kaikkii mahollisii. Kivaku niit oli kiva katella et haluun ton, ton, ton ton, ja ton :D

                                

 
Sunnuntain miä olinkii sit se unikeko joka ei jaksan nousta ni nostii vast puol yheksän akoihin ja siit aamiaselle. Kävästii kannel ku nyt paisto aurinko niiku lauantain sato ni ei viititty mennä sit sinne. Oltii tos kymmenen aikoihin satamas ja lähettii ajaa kotii.

Tuol oli noit ropelli juttui ihan sikanaa
                             


                                              Vissiii ainut kuva mis se hymyilee? :D

Haha sanoin iskälle et haluun tollasen juoman koska siin on toi valotikku 

                                                           M/S Silja Symphony
Tuol näkyy sit Helsinkii
Kuvat ei sit oo järjestykses koska meni hermot ku tää taas teki jotaa omaa :D

3 kommenttia: