keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Luokkaretki

Meil tänää oli luokkaretki stadii. Käytii tennispalatsis jossaa museos, ja ketää ei kiinnostan yllätys yllätys, siel ekaks kierreltii ominee sit joku opas tuli esittelee meille niit ja haluttii hirveel kiireel se esittely läpi.
Perus koulun eväät: lihapiirakka, banaani ja pillimehu 
Pojat oli tosi ilosii siel museos 
Shoppailtii Anninkaa JC
 Sit meil olikii 2h vapaa aikaa ja mentii kamppii/foorumii shoppailee. Ihan tyhmää mennä koulunkaa koska hirveen vähä aikaa ja just ku olis päässy shoppailus ns. "vauhtii" ni aika loppu kesken.
Sanni<3
Samuli osti siistin snapbackin 

 Kierreltii ensin siel meidän luokkalaistenkaa, mut sit soitinkii Marlalle Aliinalle ja Mimille ni olin niittenkaa sen loppuajan. Yritettii ettii jotaa kivoi ballerinoi mut mistää ei löytyn mitää sopivii tai kivoi. Mut kyl sain ostettuu gina tricotist 2 bandeau toppii, sit yks vähä tollain lyhyt toppi ja sellain löysä toppi. Lähettii sielt takas tos kahen aikoihin ja kotii pääsin vähä neljän jälkee, sillee oli kiva olla ajois koton.

Ei kyl ollu mitää kehumist täs luokkaretkes mut no jaa :D
Huomenna on sitten ysienpäivä ja ysit vs. opettajat pesispeli, sit siel on aina laului ni miä lupauduin laulamaa.. hmm jännittää vähäsen koska en oo mikää esiintyjä ihmisii. Toivotaa et se menee hyvin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti