sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

We are gonna dancing into the sea!

Heipsuun, ei oo ollu nyt sellast hetkee et ois voinnu tulla koneelle ja kirjottelemaan joten nyt tulee juttuu tält ja edelliselt viikolt.
Sunnuntain tultii tähän iskälle ja lähettiikii samantien mökille kaheks yöks. Iskä oli ostan mönkijän ja miä olin heti innoissaa ajelemas sil, siihen menikii sit mun loppuilta.
Tiistain tultiikii sit pikasest kotii ja keskiviikkon lähettii ajelemaa Turkuupäin koska lähettii laivalle. Tää oli tälkertaa vaa 23 tunnin risteily eikä käyty maissa ollenkaa.
kiva oli kuvailla kannel ku ilma oli tälläin ihana

Jäätelökesäääää
Noora
Mun lempikarkkei eli pakko oli ostaa sellain mis on monta tälläst pientä. nam
Pakollinen teinipeilikuva
Sit seuraavan aamun suunnattii Vantaata kohti ja mentii siel Holiday in hotellii. Se hotelli oli ihan flamingon vieres ni mentii siin samal sit siel käymää ja illemmal pikasest kirtelin pari kauppaa siin Jumbos ku se oli auki enää tunnin. 
CC
Sain vihdoinkii ostettuu tän Justin Bieber hajuveden mitä oon metsästän monest kaupast ja nyt löysin tän Jumbon Kicksist eikä toi 30ml maksan ku 35.00e .
Flamingos on kans noi hohtogolf radat, ni käytii sit lauantaina 12 heti aukeamisen jälkeen siellä. Oli hauska ku ketää muit ei ollu golffaas ni sai mennä niit ratoi vähä eri järjestykses. Hohtogolffin jälkee lähettii sit ajelee kotiipäin, kiva oli olla ajois koton ni illal sit ehti ulos. 
Täs näkyy vähä tot paitaa minkä ostin ZARAst, eli musta t.paita joka on takant tollain pitsinen.Tää oli kiva ostos koska ei ollu kalliskaa, harmi et noit tehtii vaa S kokoo eikä XS mut ei toi nyt onneks niin iso ollukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti