maanantai 9. heinäkuuta 2012

Long time no see

Heippa pitkäst aikaa. En oo oikee ehtin tulla kirjottelee ni nyt oli ihan pakko tulla.
Mul on menny kesä tosi nopeest ku on ollu paljo tekemist eikä tylsyys oo painan päälle. Miten teil on menny ja onks ollu kivaa?
Kävästii Aliinankaa lintsil tos perjantain, ja oli kyl hauskaa. Aamul ihanast herätys kuudelt et ehtis tekee kaikki ku bussi lähti jo 08.20.
aamu lähti näil hyvin käyntii
hehee alan käyttää useamminkii tät
08.20
 Matka menikii sit tosi nopeest ja sit oltii lintsil just ku se aukes ni päästii kaikkii laitteisii jonottamatta. Myöhemmin mun serkku tuli moikkaa meit ja mentii sen kyydil mäkkärii ja sit takas lintsille silloo siel olikii sit porukkaa vähä enemmän ja jonot oli pitempii. 
taiteilin


Päätettii sit mennä käymää Kampis nopeest mut oltii sit niin väsyneit ni ei oikee sit toi shoppailu innostan, ostin kyl JC.st yhen löysän topin mut en sit muuta. 
Takastulo matkal nukuttiikii sit molemmat se koko matka. 
hmhm

joku oli piirtän just siistin Patrickin
Huutonauru

Lauantain ja sunnuntain oltii pienel porukal viettääs Mikaelil iltaa. Käväsin sunnuntain myös naapuris Esan rippijuhlis. Tänää näin Lauraakii pitkäst aikaa, oli tosi kiva jutella kaikest ku ei oltu juteltu vähää aikaa. Ensin meidän piti käydä vaa karhulan toril mut sit jäätiikii siihen ku pari tuttuu tuli siihen, myöhemmin mentii perus metsolaa jumittaa. Äsken kävin Esankaa juttelees ku molemmil oli tylsää ja ei väsyttän. Nyt vois kyl yrittää käydä nukkuu ku kellokii tulee puol kolme hyvää yötä.

1 kommentti: