keskiviikko 22. helmikuuta 2012

AKWAAARD

Eilen mulla oli pitkästä aikaa kynsien huolto Annikalla. Ihmetellää kyl aina et miks mun kynnet kestää niin kauan nää edelliset oli ollu 5 viikkoo siit laittokerrast?. No mut sillee ihan hyvä et kestää kauan.
Nyt oli jopa helpompi valita millaset otan ku viimeks se ei oikee onnistun. Nyt otin kans vähä lyhyemmät ku mun kynnet kasvaa niin nopeest ni ne ei sit näytä hassuille ku ne on pitkät.
Tänää oltii Mimin, Aliinan ja Vekankaa kaupungis ja se olikii sit sellan akward päivä.. ei oikee nappii menny. Kävi siin sit pari sellast kivaa hetkee mitä ei oikee oltais ootettu, mut no jaa pikkuvikoi. Muuten oli kyl ihan jees päivä. 
Huomen mennääkii sit koulunkaa sinne uuperii ku on se talviurheilupäivä. Kattoo millain ilma huomen tulee ku nyt on ollu tälläsii +1´c ja satan jtn räntää.
Ainii ja pitäis ruveta vissii pakkaa ku torstai yön ois lähtö Pyhälle. Ekaks inhoon pakkaamist ylikaiken, koska otan aina liikaa tavaraa ja sit en käytä niist puoliikaa. Mut pakko se on kestää.
En sit välttämättä kirjottele viikkoo ku ollaa siel ellei nyt tuu joku et pakko mut muuten kirjottelen joskus loman jälkee. Näkyy sit viimeistään silloin heipsuun<3

4 kommenttia:

  1. hmh, teil on vissii ollu kiva liikkapv..:D kelpais kyl mullekkki jonnee uuperii mut eii ku meijän koululaiset luistelee ja hiihtää, ei luoja xd:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oli kyl kiva liikkapäivä =)) aa höh :S :)

      Poista
  2. ole hyvä julia kynsistä!<3 ja oli kivaa tänää uuperis!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoos<3 niin oli ja nyt ei tullu ees mitää säätöö :D

      Poista