tiistai 14. helmikuuta 2012

Valentine's day :)!

Hyvää ystävänpäivää viel kaikille mun lukijoille ja tietys muillekkii.<3
Aamu lähti käyntii sil et äiti tuli herättää minut ja ystävänpäivälahjaks sain silt hauskan muumimukin koska keräilen niit :))
Kiitos äiti =)
Tänää koulus päivä alko ihanas yhteiskuntaopin kokeella joka oli heti ekal tunnil ja kaheksalt aamul mun onnee tietyst.. Mut menihän se sit lopult suht ok ainakii luulisin niin. Muutenkii oli aika rento päivä tänää ku ei mitää ihmeempii tapahtun. Mul ois kyl pitän olla lyhyt päivä ja päästä yhelt mut eeii pääsin vast kahelt, koska meil oli joku ystävänpäiväjuhla koulus. Ei toki ärsyttän yhtää.. Mut nojaa tunti sinne tänne ei kai se elämää kaada? :DD



     
Tää Mimin viesti oli niin hyvä :DD!!
 
Saatii koulus tälläsii lappusii mitää jotkut oli kirjotellu ja sit muumitikkarit.

Tänää on ollu kans laiskottelupäivä mitää en oo jaksan tehä, ja oon taas pitän salivapaata. Eli oon sit vaa katton leffoi syönny suklaata soittan pitkästaikaa vähä pianoo ja tietyst datan. Kiva oli olla vaa koton ku ei tarvin ees stressaa mistää kokeist tai muustakaa. 
Ja päivän edustuskuvat taas !!
 Huomen meen tonne isille taas ja vois kyl keksii sit jotaa kehittävää tekemist lähen ehkä huumas käymää, Miminkaa kaupungis tai jotaa tollast. Mutta nyt suihkuun ja hyvää yötä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti