tiistai 28. helmikuuta 2012

I don't wanna study, I just wanna party

Heissan eilen piti käydä postailees, mutta kun käytän isin puhelinta mokkulana ni yllätys yllätys ku korves ollaa ni eihän toi netti tietyst toimin eilen, hassuu et se nyt toimii mut juu asiaan.
Ollaa nyt oltu tääl jo neljä kokonaist päivää ja kaikki päivät on ollu oikeestaa aika samallaisii, et aamul aikanen herätys ja rinteisii. Illal sit saunaa ja lepii.
Eilen oli kyl niin täydellinen laskukeli, ylhääl ei tuullu yhtää paisto aurinko eikä yhtää pilvee näkyn. Raahasin siis mun kameran tonne tunturille ja ottelin kivoi kuvii. Olin kyl aika poikki sit eilisen laskupäivän jälkee, koska laskin aika paljo. 

Täs myö
Täs on kuvii sielt tunturin päält
Tultii sit joskus puol viiden aikoihin tähän mökille ja miä otin siin sit pienet päiväunet sil aikaa ku isi ja Jake lähti viel iltamäkee. 
Illemmal meidän yhet tutut ( jotka on meidän mukan tääl ) ni tuli käymää täs meil istuus iltaa ja saunoos. Nää jäikii sit tähän meille yöks ku niitten mökki on 7km täst meidän mökist.
Tänää laskusää oli kyl niin huono et rinteit ja hissei oli pitän kovan tuulen takii sulkee. Mutta oltii silti reippaan laskees siel, vaikka lunta sato ja tuuli ihanast vastaa. Laskettii kuitenkii sit pari mäkee ja ruokailun jälkee päätin testaa suksii pitkäst aikaa mut sen kyl sanon vaik kaks mäkee laskinkii niil mut EI KIITOS en vaiha lautaa enää suksii, koska ne monot oli jalois niin tuskaa ja jalat oli ihan sika kipeet. No sitte ku olin ottan monot ja sukset pois ni menin rinteesee opettaa Jakee laskee laudal. Kylhän se jotenkii sit suju mut huomen se päätti mennä uusiks koittaa.

 Kateltii Noorankaa äsken tos leffa ja nyt  vaa chillaillaa täs koneel. Näkyillää taas heissan ja öitä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti