torstai 2. helmikuuta 2012

where is the summer?

En oo oikee ehtin kirjotella koska on ollu päättötöitten tekoo ja kokeisii lukuu ni on ollu vähä kiire.
Mut juu maanantain käväsin kaupungis Veskun ja Leonkaa, mut sit siin tuli Eliaskii käymää. Illemmal kävin pikasee Huumas. Oli tarkotus mennä zumbaakii mut en sit mennykkää.
Tiistain pidin salivapaan ja tein melkee koko päivän terveystiedon ravinnonlaadun seuranta projektii ja illemmal Leevi tuli käymää jutskaas munkaa mukavii.
Keskiviikkon tulin tähä isille ja kokeittenlukuu mut sen jälkee treenaa salille.
Tänää on ollu kyl ihan sairaan kylmä. Aamul venasin dösää pysäkil ni hiuksetkii oli jäätyn? oii missä se kesä on? vois kyl tulla jo ei viittii jäätyy tuol pakkases. Sain sit Nikelt taas vaihteeks lumipesun kiitos siitä, ihanku ei muutenkii ois kylmä :DD 
Sanoin kyl joskus et ku alotan salil käymisen ni en herkuttele niin paljoo, mut tänää oli poikkeus oli pakko päässä leipoo jotaa. Sovelsin sit täs ite mokkapala ohjetta tein niist muffinssei niist tuli kyl hyvii ja kivan näkösii. Ohjeenkii laitan mut meidän perhees on keliakikko ja kananmuna allerginen ni niit ei sit oo laitettu ja toi ohjekkii on sen mukanenkii (vaik ihan samalle ne maistuu=))
Taikina:
2dl juoksevaa margariinia
3dl sokeria
2prk päärynä Pilttiä  (kananmunan vastike)
4dl gluteenitonta jauhoseosta 
2tl leivinjauhetta
kaakaojauhetta (määrä maun mukaan ) ite laitoin 1,5 ruokalusikallist ja se riitti hyvin.


Vatkaa rasva ja sokeri, lisää piltti. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Paista 200 C noin 30.min (muffinssien päisto aika oli n. 15 min)


Täyte:
Tomusokeria
Kaakaojauhetta (leivontakaakao)
Kahvia
Juoksevaa margariinia


Määrät riippuu siit kuinka paksun kerroksen kuorrutetta haluaa ja miten voimakkaan kahvin maun haluaa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti